hétfő, 19 február 2018

Ingyenes felmérés!

Ne feledje,

Budapest területén ingyenes felmérés!

Önnek nincs kockázata!

Hívja a Redőnyklinikát!

0620/553-6056


 

GARANCIA!

GARANCIA!

Minden általunk felszerelt termékre garanciát vállalunk!

Legyen az redőny, szúnyogháló, reluxa, roletta, napellenző, harmonika ajtó, szalagfüggöny vagy egyéb árnyékolástechnikai berendezés!

Redőnyklinika: megoldás a meleg helyzetekre!

0620/553-6056


 

Remény

Napellenző

A könyökkaros napellenzők korunk korszerű árnyékolói, melyek praktikumaival egyre inkább kivívják létjogosultságukat napjainkban.A könyökkarban egy erős rugó elő van feszítve. A könyökkar két profilját egy csuklón keresztül lánc segítségével köti össze. A lánc segítségével kifeszített rugó a csuklót ki akarja nyitni, amelyet a napellenző ponyvája tart vissza.

Tehát a napellenző hengeréről amennyi ponyvát letekerünk, azt a könyökkar a rugónak köszönhetően kitolja maga előtt és feszesen tartja.

A fémszerkezet az időjárás viszontagságainak hogy mind jobban ellenálljon, felület védelemmel ellátottak. Az acél alkatrészek elektrolitikus horganyozással bevontak, az alumínium profilok és öntvények elektrosztatikus porszórással felület kezeltek. A fémszerkezet kialakítása olyan, hogy mérettől függően 30-40 Km/h szélviszonyok mellett még képes a ponyvafelület tartására.

Ennél erősebb légmozgás esetén a napellenző betekerésével a ponyvafelületet csökkenteni kell! A ponyvahenger mozgatása kisméretű, nagy nyomatékra képes csiga hajtóművel, vagy a hengerbe épített elektromotor segítségével lehetséges. A napellenző ponyvát feszesen tartó könyökkarok dőlésszöge fokozatmentesen állíthatóak a vízszintestől a függőlegesig.

Az öntvények és tartó profilok minősített, ellenőrzött minőségi tanúsítvánnyal ellátott ötvözött alumíniumból készülnek, amelyek felhasználás előtti kontrolját szúrópróba szerű törési teszttel ellenőrizzük.

A napellenző ponyvák UV stabil, szálában színezett vászonból készülnek. A szövést követően gombásodás elleni impregnálást kapnak a vásznak, hogy akár tartósan vizesen összetekert állapotban sem penészednek össze. A vászon 1200mm-es sávokból kerül összevarrásra, amely a ponyva erejét tovább növeli. 

 

Kérje árajánlatunkat ide kattintva vagy a 20/553-6056 számon!>>>>>>>>>