Please update your Flash Player to view content.

Redőny javítás!

Külső tokos műanyag redőny, alumínium redőny, illetve belső tokos redőny esetén redőny javítás a legrövidebb határidőn belül, korrekt áron! Továbbá vállaljuk minden típusú redőny gurtni cseréjét is! Keressen minket bizalommal!

Telefon: 20/553-60-56

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ingyenes felmérés!

 

Ne feledje Budapest területén ingyenes felmérés!

Önnek nincs kockázata!

Hívja a Redőnyklinikát!

0620/553-6056

GARANCIA!

GARANCIA!

Minden általunk felszerelt termékre garanciát vállalunk!

Legyen az redőny, szúnyogháló, reluxa, roletta, napellenző, harmonika ajtó, szalagfüggöny vagy egyéb árnyékolástechnikai berendezés!

Redőnyklinika: megoldás a meleg helyzetekre!

0620/553-6056

Műanyag redőny

Az ablakok az épületek legvédtelenebb elemei. A megkívánt védelmet leghatásosabban redőnyök felszerelésével érhetjük el. Nem véletlen, hogy hazánkban a legismertebb és leginkább elterjedt külső árnyékoló a redőny.

 Redőnyök alkalmazási területei: ablakok ajtók hő ill. hangszigetelése, betörés elleni védelem. A műanyag redőny télen megőrzi az épület melegét, nyáron nem engedi át a nap sugarait az épületbe, védi a bent lévő bútorzatot, növényzetet. A műanyag redőny esztétikailag is öltözteti a házat! A redőnytokokat fehér vagy barna színben gyártjuk, de kívánság esetén RAL színben színtereztetjük. A redőnyt hőszigetelt alumínium léccel is készítjük, szintén nagy színválasztékban. A redőnyt kérés esetén motorizált változatban is tudjuk szállítani, ill. különböző érzékelőkkel /szél, fény/ látjuk el. A rendszerek előnyös tulajdonságaiból ki kell emelni a redőnyök nagy variálhatósági lehetőségét, könnyű kezelhetőségét és nem utolsósorban kedvező árát. A műanyag redőnyök működtetése motorral, vagy manuálisan, gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történhet. 
Színük megválasztható a lakásbelső színkialakítását figyelembe véve. 
A működtetés során "felesleges" gurtnit vagy zsinórzatot a begyűjtő automata rejti el. A redőnyök tokszerkezete horganyzott, gyárilag festett, fóliával ellátott acél vagy alumínium szalagból kerül kialakításra. A nyílászárótól függően, a redőny tokszerkezetének egy része, a lakáson belülről nézve is látszódhat.

A műanyag redőnyöket két alaptípusra bonthatjuk.

A "Hagyományos" műanyag redőny esetében egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő rendszerről beszélhetünk, amely leginkább kedvező árával csalogatja megrendelőit.  A csapszeggel ellátott tengelyszerkezetre tekeredik fel a műanyag redőnyléc, melynek műanyag betétes vagy alumínium zárólécére külső ütközőt rögzítünk. Így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése alapesetben gurtnival történik, de zsinóros működtetés is választható.

 

Az "Új típusú" műanyag redőny, külső megjelenését tekintve teljesen megegyezik az alumínium redőny formavilágával. Lefutója belsejében elhelyezett gumikéder a halkabb működést, a csapágyazott tengelyszerkezet a könnyed kezelést, míg az alumínium oldalvég és záróléc a hosszú élettartamot biztosítja a rendszernek. Az alumínium záróléc belsejében helyezzük el a kívülről nem látható rejtett ütközőt, mely a redőnypalást tokba fordulását akadályozza meg.

Az alumínium oldalvég nemcsak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeli meg, de alkalmazásával lehetővé vált a szúnyoghálóval kombinált redőny kialakítása.
A redőnytokba épített szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvezőbb választás, mint az
utólagosan, a redőny külső síkjára felszerelt, önálló mobil szúnyogháló.
Az extrudált kombinált lefutó gumikéderrel ellátott részében a redőnyléc, míg a kefével ellátott lefutó részében a szúnyogháló működtethető.
 

A redőnyök működtetése manuálisan, gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történhet.
Színük megválasztható a lakásbelső színkialakítását figyelembe véve.
A működtetés során "felesleges" gurtnit vagy zsinórzatot a begyűjtő automata rejti el.

A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. Javasolt a zsinóros működtetés választása, mellyel évekkel hosszabbítjuk meg a kezelő élettartalmát.

 

 

Fel

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redőny, redőny javítás, redőny szerelés, redőny javítás Budapest, műanyag redőny, alumínium redőny, vakolható redőny, belső tokos redőny, redőny javítás rövid határidővel, redőny javítás és gurtni csere garanciával, fa redőny, kombi redőny, maxi redőny, maxi redőny szerelés, maxi redőny javítás, szúnyoghálós redőny, hagyományos műanyag redőny, új típusú műanyag redőny, külső tokos redőny, alu redőny, hőszigetelt redőny, motoros redőny, motoros redőny javítás, leszakadt redőny, redőnybeépítés, reluxa, reluxa szerelés, reluxa Budapest, tetőtéri reluxa, súlyzáras reluxa, üvegpálcás reluxa, napellenző, napellenző szerelés, napellenző Budapest, motoros napellenző, könyökkaros napellenző, csuklókaros napellenző, napellenző ponyva csere, tokozott napellenző, szúnyogháló, szúnyogháló szerelés, szúnyogháló javítás, hálócsere, szúnyogháló tetőtéri ablakra, szúnyogháló ajtóra, szúnyogháló ablakra, fix szúnyogháló, mobil szúnyogháló, rolós szúnyogháló, pliszé szúnyogháló, szúnyogháló Budapest, Zsanéros szúnyoghálóajtó, zsanéros szúnyogháló, vízszintes nyitású mobil szúnyoghálóajtó, vízszintes nyitású mobil szúnyogháló, roletta, roletta tetőtéri ablakra, roletta Budapest, vászon roletta, tetőtéri roletta, tokozott roletta, vászonroló, sávroló, rugós roletta, fényzáró roletta, fényáteresztő roletta, műanyag nyílászárók, biztonsági ajtó, biztonsági rács, gurtni csere, gurtnicsere, gurtni csere Budapest, gurtni csere hétvégén, zsinór csere, zsinórcsere, zsinór csere Budapest, gurtni csere esti órákban, szalagfüggöny, szalagfüggöny Budapest, harmonikaajtó, harmonikaajtó Budapest, árnyékolástechnikai berendezés.